Saturday, July 02, 2011

iOS Apps

Check out my iPhone and iPad Apps that I have been creating the past 2 months.

Charice Pempengco©15 juni 2011

versie 1.0

Charice PempengcoCharice Pempengco App, al het nieuws over de beroemde zangeres / actrice uit de Filipijnen. Afgezien van nieuws, kun je haar Twitter-feed, Facebook wall posts bekijken, songteksten van liedjes die ze heeft gezongen, bekijk haar nieuwste foto's en last but not least kunt u kijken naar populaire video's van Charice. En dit alles in één fantastische iPhone App!


Om de video's te bekijken, tikt u een videobeeld en de speler zal de video starten. Om de fotoslideshow te zien, ga naar foto's en tik op een foto, vervolgens tikt u op de play button of als u de foto's in uw eigen tempo wilt bekijken, swipe links of rechts.


Bij het lezen van het nieuws, tikt u op de titel om een snippit van het artikel te tonen, tikt u vervolgens op de snippit of de datum / bron dan zal originele webpagina die het nieuws gemeld heeft, getoond worden.


Bij het lezen van Twitter of Facebook-feeds, tik op een Tweet of Facebook post om het origineel te zien op Twitter of Facebook. U kunt ook de swipe gesture over een Tweet of Facebook post doen, dit geeft de opties voor delen: tweet, post naar Facebook, e-mail en nog veel meer!


De informatie wordt op een regelmatige basis bijgewerkt zodat u altijd beschikt over het laatste nieuws over Charice. U kunt gebruik maken van de reload buttons om Twitter, nieuws, video's, foto's, teksten en Facebook te herladen.


iTunes link om Charice Pempengco App te downloaden


Nassen©31 mei 2011

versie 1.0

NassenNassen is een App om lekker eten in de vorm van recepten te vinden en zelf te bereiden. Met de Nassen App kun je recepten van andere gebruikers bekijken en deze natuurlijk zelf bereiden. Handig met een iPhone of iPad, die leg je zo naast je op het aanrecht om het recept te volgen. Van een uitgebreid hoofdgerecht tot een eenvoudig ontbijtje of lekkere hapjes, u kunt het allemaal vinden met de Nassen App.


U kunt de recepten delen via e-mail, Facebook, Twitter en nog vele andere sociale netwerken.


Heeft u zelf een recept van een lekker gerecht, ga dan naar www.nassen.nl, meldt u aan en plaats uw recept met foto's en deel het met anderen. Uiteraard is het recept direct zichtbaar in de Nassen App.


iTunes link om Nassen te downloaden


Kwaaak©25 mei 2011

versie 1.0

Kwaaak©Kwaaak© is een spel voor jonge kinderen. Ze zien 20 plaatjes van dieren en objecten. Door het plaatje aan te raken, wordt het geluid van het object gespeeld. Maar dat is niet alles! Swipe naar links en er verschijnen nog meer plaatjes met geluiden! U hoeft het maar één keer aan uw kind te laten zien en hij of zij heeft door hoe het werkt.


U kunt zelf 5 foto's uit uw eigen foto bibliotheek toevoegen en daarbij via de iPad microfoon geluiden opnemen. Deze 5 eigen foto's en geluiden zijn op het eerste scherm te zien en te kiezen. U kunt de foto's en geluiden in het instellingen scherm kiezen, u navigeert hier naartoe via het instellingen icoon rechtsboven in de Kwaaak© App.


Het instellingen scherm kan beveiligd worden met een pincode zodat uw kind niet per ongeluk allerlei instelling kan veranderen. Vergeet de pincode niet, want dan kunt u zelf niet meer bij de instellingen komen. Bent u uw pincode toch vergeten, dan kunt u de app opnieuw installeren op uw iPad door deze eerst te verwijderen en vervolgens via iTunes sync weer naar uw iPad te kopiëren. Of als u uw opgenomen geluiden en gekozen foto's wilt gehouden, stuur dan even een mailtje naar info@yellowdice.nl dan helpen wij u graag met een oplossing.


iTunes link om Kwaaak© te downloaden

No comments: